Wil je graag met meerdere personen naar RH Studios komen? Ook dat kan natuurlijk! Bezoek onze volledige ingerichte sfeervolle DJ Studio. Klaar om er een muzikale avond van te maken! Je huurt de studio voor een aantal uur en jij bepaalt de DJs helemaal zelf.

RH STUDIOS WAALWIJK

24.50

Boek direct jouw studio avontuur bij RH Studios.

Gear:

 • Pioneer XDJ-XZ
 • KRK Monitors
 • Mackie Thrash 1300w
 • JBL 700W subwoofer

Opname mogelijkheden:

 • Audio
 • Audio & Video

English

Categorie:

Beschrijving

“Reserveer direct deze unieke, veelzijdige DJ ruimte met topgeluid ✓ Betaalbare DJ Studio in Waalwijk ✓ Professionele DJ gear ✓ Oefenen Wij bieden de echte DJ beleving in een op maat gemaakte sfeervolle ruimte. Of je nu een beginner en op je zolderkamer aan het hobbyen bent of al op de grootste stages hebt gestaan, we willen iedereen de mogelijkheid bieden om onze DJ studio te huren. Ben je als platenlabel op zoek naar een plek om publiciteit te genereren? Of voor het opnemen van een promomix? Ook daar is onze DJ studio de ideale locatie voor. Jouw beleving staat bij ons centraal. Alles wat je nodig hebt is aanwezig in onze veelzijdige DJ studio en deze mag je gebruiken waarvoor jij wilt. Lees meer over RH Studios of Reserveer nu online.”

Andere suggesties…

Om je een aanbod op maat te geven vragen we je om onderstaand formulier in te vullen. Geheel vrijblijvend krijg je dan een offerte afgestemd op jouw wensen.

  * = verplicht

  Mogelijkheden

  Wat ga jij met de studio doen?

  Oefenen

  Kunnen jouw DJ skills nog wat ervaring gebruiken? Kom oefenen en word beter met iedere set.

  Opnemen

  We nemen je set graag op zodat je deze terug kan luisteren en kan verbeteren of wellicht ben je zo tevreden met jou opname dat je hem meteen deelt.

  Streamen

  Audio of video streamen is ook mogelijk direct vanuit de studio. Zelfs naar meerdere kanalen tegelijk.

  Heb je vragen?

  Wil je graag appen?
  Wil je graag chatten?